bouwenaandetoekomst

Sinds 1 september 2017 is door de komst van een kleuterafdeling Eikenlaar officieel een basisschool.

De kleuterafdeling bestond het eerste en tweede bestaansjaar uit 2 graadklassen met een max. capaciteit van 12 kleuters per geboortejaar. Vanaf het schooljaar 2020-2021 werd deze max. capaciteit opgetrokken tot 24 kleuters per geboortejaar.

De huidige vestiging in de Hoogvelden is te klein om 4 klassen onder te brengen.  Daarom werd de derde kleuterklas mee geïntegreerd in de vestiging van de lagere school.  Om op termijn verder te kunnen groeien naar 4 kleuterklassen wordt de zolder van de school omgebouwd tot 2 klassen.  Deze nieuwe lokalen zullen door twee lagere klassen in gebruik genomen worden en komen er op het gelijkvloers twee lokalen vrij voor de oudste kleuters (4 en 5 jarige).  Afhankelijk van de inschrijvingen.

De jongste kleuters blijven in de kleinere vestiging van de Hoogvelden.

Deze werken starten begin 2021 en zullen afgerond zijn tegen het schooljaar 2021-2022.

Wil je graag de werken volgen… dan kijk je regelmatig op deze pagina van onze website.