Inschrijvingen

INSCHRIJVINGEN

• Woensdag 12 februari 2020 vanaf 15.00 doorlopend tot 18.00: Openklasdag kleuterschool (op dit moment kan je kennismaken met de kleuterlocatie en het kleuterteam)

• Zaterdag 15 februari 2020 van 10.00 tot 12.00: alle ouders (kleuters en lagere school) krijgen informatie over de werking van de school en aanmeldingsprocedure. Nieuwe leerlingen van de lagere school kunnen kennismaken met de school.

• Contactgegevens:

Directie:  Nathalie Herremans

Processieweg 2

2840 Reet

directie@eikenlaar.be

• Maximumcapaciteit van 300 leerlingen (maximum 50 leerlingen per groep) voor de lagere school.

• Maximumcapaciteit van 48 kleuters (maximum 12 kleuters per geboortejaar)

Beste ouder

Gaat je kind volgend schooljaar voor het eerst naar school? Of wordt jouw flinke kleuter een echte leerling in het lager? Zorg dan dat je op de hoogte bent van de aanmeldings – en inschrijvingsprocedure.

Kamperen of uren wachten aan de schoolpoort is verleden tijd. In onze gemeente werken we vanaf nu voor alle kleuterscholen en lagere scholen (uitgezonderd Groenlaar) met één centraal aanmeldsysteem. Ouders die hun kinderen in onze gemeente naar school willen laten gaan, moeten dus maar in één systeem aanmelden. Zo heeft iedereen gegarandeerd een plaats in een school dichtbij huis.

Dat betekent dat je je kind eerst moet aanmelden via de website ‘www.naarschoolinrumst.be’. om het nadien in te schrijven op de toegewezen school.
Op de website ‘www.naarschoolinrumst.be’, maar ook in de brochure die je vindt in bijlage staat alle informatie over de aanmeldingsprocedure en de bijhorende inschrijvingen.

Alle kinderen geboren in het jaar 2014 en 2018 ontvangen rechtstreeks van het lokaal bestuur deze brief met informatie. De gegevens worden overeenkomstig de privacyregelgeving niet langer verstrekt aan de scholen zelf. Via deze brief proberen we je als ouder een overzicht te geven van de mogelijkheden in onze gemeente en je op de hoogte te brengen van de huidige manier van aanmelden en inschrijven.

We wensen je alvast een boeiende schoolperiode van je kind.

Hebt u vragen, wenst u meer info of wil u een brochure toegestuurd krijgen? Neem dan zeker contact op met de dienst Onderwijs.

Sociaal Huis
Kardinaal Cardijnstraat 37